adam jaymie. Powered by Blogger.

TeMan SeJAti

Mengenal Jantina PC & Laptop !!!!

Jgn xtau.....laptop pun ada jantina...
so, nak tahu tak jantina laptop yg selalu menghadap tiap2 hari tu? jantan ke betina....hehehehehe

buat je step kt bwh ni...

1. Open NOTEPAD , COPY PASTE ayat ini dalam notepad: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan SAVE. Ubah SAVE AS TYPE  kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).
    
Save FILE NAME =  love u.vbs

3. Close NOTEPAD apabila habis save. Then double click file tadi  (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?
Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....

p/s : Enjoy! boleh wat korg gelak tau.... saje nk korg segarkn mata2 yg kuyu dh tu...hehehe?

SitiMashitahSaidin  – (October 7, 2010 at 4:33 AM)  

wua.... laptop sy pompuan la!
:)))
thanx~

adam jaymie  – (October 7, 2010 at 8:24 AM)  

hahhaa,, laptop saya lelaki.. hahah

˙˙::ıɐɹ‾ǝıɯn::˙˙  – (October 23, 2010 at 6:35 AM)  
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

StAtiStiK pEnInJAu

Menarik Di SIni....

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP